SPŠT v programe DofE

DofE je medzinárodný program, ktorý v roku 1956 založil princ Philip, vojvoda z Edinburghu. Ročne ho realizuje viac ako milión mladých ľudí vo veku 14 až 24 rokov v 130 krajinách sveta.

Od tohto školského roka sa doň môžu zapojiť aj naši študenti, ktorí tak získajú príležitosť rozvíjať svoj talent, športovať, angažovať sa ako dobrovoľník a na záver zvládnuť dobrodružnú expedíciu. S výberom vhodných aktivít a s nastavením cieľov im pomôžu vedúce programu – Mgr. Chovancová, Mgr. Petrušová a PhDr. Semanková – ktoré im počas celého obdobia budú poskytovať podporu.

Významné medzinárodné ocenenie vojvodu z Edinburghu DofE študentom môže pomôcť pri prijatí na vysoké školy alebo do zamestnania. Je dôkazom toho, že mladí ľudia vedia na sebe vytrvalo pracovať, nastaviť si ciele a naplniť ich. Veríme, že naši študenti sa ctižiadostivo zapoja do programu DofE.

Viac informácií sa dozviete od vedúcich programu a nájdete ich tiež na webovej stránke Národnej kancelárie programu DofE na Slovensku: https://www.dofe.sk/